Αγγλικά Senior

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών BIG BEN, στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ακολουθούμε αποτελεσματική διδασκαλία, βασισμένη στην πολυετή εμπειρία μας για τα τμήματα Senior.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από διάφορες πρακτικές και δραστηριότητες που οδηγούν μεθοδικά σε πλήρη κατάκτηση θεωρητικής γνώσης στους τομείς της γραμματικής, του λεξιλογίου και της σύνταξης αλλά κυρίως στην απόκτηση ικανότητας να μπορεί ο μαθητής να εφαρμόζει τις γνώσεις του στην πράξη μέσα από την κατανόηση και την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. Στην πορεία αυτή ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με την χρήση διαδραστικού πίνακα και άλλων οπτικοακουστικών μέσων που συμβάλουν στην ομαλότερη και αποδοτικότερη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Εκτός από τις σύγχρονες τεχνικές διδασκαλίας και πρακτικής, καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία μας παίζει το άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας που χαρακτηρίζεται όχι μόνο από πολυετή διδακτική εμπειρία και επαγγελματισμό αλλά και από αγάπη για την διδασκαλία και τα παιδιά. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών BIG BEN οι μαθητές απολαμβάνουν ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον, καλλιεργούν την συναισθηματική, κοινωνική και ηθική τους ανάπτυξη ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν ενεργά πως η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας δεν αποτελεί μια βαρετή και αναγκαστική διαδικασία αλλά ένα ευχάριστο ταξίδι προς την απόκτηση χρήσιμης και ουσιαστικής γνώσης.

Το επίπεδο Senior αποτελείται από 4 τάξεις- χρονιές:

  • A Senior
  • B Senior
  • C Senior
  • D Senior

Επιπλέον, στο Κ.Ξ.Γ μας, δίνεται η δυνατότητα, σε όσους μαθητές το επιθυμούν, να ολοκληρώσουν το επίπεδο αυτό σε μικρότερο χρονικό διάστημα χωρίς καμία παράλειψη ύλης παρακολουθώντας ένα από τα παρακάτω εντατικά τμήματα στα οποία ολοκληρώνονται 3 τάξεις μέσα σε 2 χειμώνες (χωρίς θερινά):

  • B-C-D Senior
  • C-D-E Senior

Με την ολοκλήρωση του επιπέδου Senior ο μαθητής αποκτά την βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας η οποία του παρέχει την ικανότητα κατανόησης και επικοινωνίας και αποτελεί την βάση για την προετοιμασία απόκτησης πτυχίων ανωτέρων επιπέδων αλλά και να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποιητικών από την A’senior και έπειτα.