PALSO ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ !!!!!

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι,
Η Palso Β.Ε. & το σχολείο μας στηρίζοντας τους γονείς των μαθητών μας στο δύσκολο έργο τους, πραγματοποιεί τακτικά σχολές γονέων και σας καλεί να συμμετέχετε.
Για ακόμη μια φορά λοιπόν, σας απευθύνουμε πρόσκληση, για την ομιλία του Δρ. Δημήτρη Μπουραντά, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διήμερου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της PALSO B.E., στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE, αυτή την Πέμπτη 24/8/2023 και ώρα 16.00.
O πρύτανης και ακαδημαϊκός δάσκαλος Δρ. Δημήτρης Μπουραντάς με αληθινές ιστορίες, παραδείγματα, μεταφορές, ασκήσεις & οδηγούς βελτίωσης θα βοηθήσει τους γονείς αλλά και τους μαθητές να αποκτήσουν τις πλέον χρήσιμες αρχές, μεθόδους & τεχνικές για να κάνουν επιτυχημένες επιλογές σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Κρατήσεις θέσεων:
Λίγα λόγια για τον Δρ. Δ. Μπουραντά.
Δρ. Μπουραντάς Δημήτριος, Καθηγητής Management και Human Resources του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέας, Πρύτανης του New York College.
Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων έχουν γίνει best seller τα παρακάτω: «Μάνατζμεντ» (ΜΠΕΝΟΣ), « Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΜΠΕΝΟΣ), «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας» (ΚΡΙΤΙΚΗ). To μυθιστόρημα «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη», (ΠΑΤΑΚΗΣ) κέρδισε το βραβείο Αναγνωστών (ΕΚΕΒΙ 2008) και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στις λίστες των ευπώλητων. Επιπλέον, τα βιβλία του «Επί σκηνής χωρίς πρόβα» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Το Γράμμα της Ελπίδας» (ΛΙΒΑΝΗΣ), «Μιλώντας στα παιδιά μου για τη πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή», «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό Μάνατζμεντ» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Κραυγή Σιωπής», (ποιητική συλλογή, εκδόσεις Πατάκη), βρέθηκαν στις λίστες των Best Sellers για αρκετούς μήνες. Επιπρόσθετα έχει εκδοθεί το βιβλίο “Leadership meta-competencies”, Ashgate-Gower Publications που βρέθηκε στις λίστες των ευπώλητων του Amazon. Πρόσφατα εκδόθηκε το μυθιστόρημα «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω» (ΠΑΤΑΚΗΣ) που αποτελεί συνέχεια του «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη».
Επίσης έχει επιβλέψει διδακτορικές διατριβές στις οποίες έχουν απονεμηθεί το πρώτο και το δεύτερο Ευρωπαϊκό βραβείο. Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για Ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 60 διαλέξεις χωρίς αμοιβή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ο Δημήτρης Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έχει βραβευθεί, επανειλημμένα, με τον «Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεγάλος αριθμός συνεντεύξεών του έχει φιλοξενηθεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, καθώς και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Νew York Times, Diezeit, Γερμανική Ραδιοφωνία, Φιλανδική τηλεόραση κ.α.)
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Invitation ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αίθουσα Αλέξανδρος II Πέμπτη 24 Αυγούστου 16:00 Δ.Σ. της PALSO B.E. και το κέντρο ξένων γλωσσών που φοιτείτε, σας προσκαλούν, γονείς & μαθητές στην ομιλία του Δρ. Δημήτρη Μπουραντά "Αποφασίζω" ζωή είναι το άθροισμα των επιλογώνμας βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα από τις εκδόσεις Ψυχογιός. incration tanguago "Ήπιες Δεξιότητες και δεξιότητες ζωής στο σύγχρονο εκπαιδευτικό οικοσύστημα" ORTHERN PALSO"