διαδικτυακή ενημέρωση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές ,
Με μεγάλη μας χαρά και σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και το Κολέγιο Perrotis , σας προσκαλούμε σε μια
διαδικτυακή ενημέρωση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ με τίτλο :
''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ - ΣΠΟΥΔΕΣ - ΚΑΡΙΕΡΑ"
Ημερομηνία : ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Απριλίου 2021
ΩΡΑ : 6:30 μ.μ.
Η ομιλία είναι ανοιχτή προς όλους : μαθητές , γονείς και φίλους και δεν υπάρχει κάποιο κόστος συμμετοχής.Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε το παρακάτω link :
Αφουγκραζόμενες την αγωνία των μαθητών, αλλά και την δική σας ως γονείς ,για το επαγγελματικό τους μέλλον , και συνειδητοποιώντας την περιορισμένη δυνατότητα πρόσβασης σε αντίστοιχες πηγές πληροφόρησης ,διοργανώνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά μια ομιλία σχετική με την επαγγελματική τους κατεύθυνση, από τους πλέον αρμόδιους .
Συνεχίζουμε με αδιάκοπο ενδιαφέρον και μεράκι την προσπάθεια μας να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να καλύπτουμε τις ανάγκες μαθητών και γονέων ,όχι μόνο σε ότι αφορά την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας αλλά και σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης.
Έχοντας αρωγούς και συμπαραστάτες εσάς τους γονείς, το σχολείο μας συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και τις εξωσχολικές του δράσεις παρά τις προκλήσεις της εποχής!
Η ομιλία θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και θα υπάρξει επιπλέον χρόνος για ερωτήσεις και απορίες .
Μπορείτε να προωθήσετε το email σε όποιον πιστεύετε πως ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει.
Σας περιμένουμε!!!
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "大 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Θεσσαλονίκης To Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Big Ben" σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή & το Perrotis College"Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "προσκαλούν γονείς μαθητές στην διαδικτυακή ενημέρωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ -ΣΠΟΥΔΕΣ- ΚΑΡΙΕΡΑ" Σάββατο 17 Απριλίου 2021-6:30μ.μ."Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πατήστε ΕΔΩ για εγγραφή H εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους & χωρίς κόστος ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ BigBen ΤΣΙΑΡΑ Ε.-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ B. ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 2310-794-340 f"
 
 
 
 
 
Με εκτίμηση,
Τσιάρα Ευαγγελία - Αναγνώστου Βασιλική