Υπηρεσίες Άριστης Ποιότητας σε Χαμηλές Τιμές

Δωρεάν Pre Junior Αγγλικών

Δωρεάν προνηπιακό τμήμα Αγγλικών για παιδιά 5 ετών (μεγάλα νήπια)

Λειτουργούν χειμερινά και θερινά τμήματα: νηπιακά, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων, κλασικά και εντατικά τμήματα (3 τάξεις σε 2 σχολικά έτη, χωρίς θερινά).

Κλειστά τμήματα (έως 6 άτομα) και ανοιχτά τμήματα (έως 12 άτομα), όλα σε προνομιακές τιμες και ενάντια στην λογική των πολυάριθμων τάξεων.

60λεπτες ώρες διδασκαλίας (όχι 45λεπτες) για επιπλέον εξάσκηση μέσα στο ευχάριστο και υγιές περιβάλλον της σχολικής τάξης όπου τα παιδιά ωφελούνται αναπτύσσοντας στο μέγιστο μαθησιακές και κοινωνικές δεξιότητες μέσω της διάδρασης και της άμιλλας.

Νιώστε σίγουροι πως φέρνετε τα παιδιά σας σε έναν χώρο που πληρεί όλες τις αυστηρότατες προδιαγραφές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του ΕΟΠΠΕΠ (που όλα τα φροντιστήρια πρέπει να πληρούν) έναν χώρο μοντέρνο, ασφαλή και όμορφο!

Καθιερωμένα σεμινάρια και σχολές γονέων από διακεκριμένους επιστήμονες πάνω σε καίρια θέματα, όπως δυσλεξία, διαχείριση άγχους στις εξετάσεις, εφηβεία, κ.α.

Λειτουργία γραμματειακής υποστήριξης που μας δίνει την δυνατότητα διαρκούς επικοινωνίας μεταξύ μας, άμεσης ενημέρωσης απουσιών και δυνατότητα λήψης διδαχθείσας ύλης σε περίπτωση μη παρακολούθησης μαθήματος

Έκπτωση στο δεύτερο παιδί και εντελώς δωρεάν το τρίτο. Επίσης, έκπτωση στη δεύτερη ξένη γλώσσα.

Εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως απονομές πτυχίων, αποκριάτικα πάρτυ, θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές σε πολυχώρους ψυχαγωγίας για σύσφιξη σχέσεων μαθητών-καθηγητών και γονέων.

Επίσης, διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών στην Αγγλία και θερινή κατασκήνωση με εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικών.